Årgang 75 har haft 40-års jubilæum
     

Vi var i alt 51 deltagere, og snakken gik lystigt, lige fra vi mødtes kl. 11,30, og til vi gik hjem ved 17-tiden. Der var rigtig meget at snakke om – mange er gået på pension eller efterløn, siden vi mødtes sidst, mange minder blev genopfrisket, og det kunne også tydeligt høres, at det var en stor flok bedsteforældre, der var samlet.

Vi fik en dejlig middag, som Kantinen Borgen havde lavet til os, og derefter kom uddannelsesleder Svend Aage Povlsgaard og fortalte om seminariet og læreruddannelsen anno 2015.

De der havde lyst til det, kunne gå en tur i det flotte efterårsvejr og gense de kendte omgivelser og de ændringer, der var sket siden sidst. Søren havde medbragt sin harmonika og en sang, som han selv har forfattet både tekst og melodi til, og Højskolesangbogen kom også i brug ved kaffen. Det var en rigtig hyggelig dag, og mange gav udtryk for, at de var glade for at få lejlighed til at mødes, og glade for at udvalget havde fundet frem til dem. I løbet af dagen blev der valgt en repræsentant fra hver klasse til det udvalg, der skal arrangere vores 45-års jubilæum om 5 år, og dagen sluttede af med fotografering af hele flokken.

Annelise Asstrup Udsen (tidligere Knutsson)
Klasse 4

 

Sådan så årgangen ud i 1975>